ایجاد و طراحی نمای مدرن برای ساختمان

مصالح اولیه مختلفی برای طراحی نما به کار می‌روند. زیباترین طرح‌ها و ایده‌های چشم نواز را اغلب در نمای بیرونی ساختمان‌های اداری شاهد هستیم. نماهای مدرن به سبک معماری جدید را بیشتر در ساختمان‌های مسکونی و برج‌های لوکس مشاهده می کنیم. این ساختمان‌ها به عبارتی از بهترین مصالح اولیه با دوام و پایداری بالا ساخته شده‌اند.

انواع چوب، بتن، سیمان، گچ، شیشه، سازه‌های فولادی و مواد کامپوزیتی برای طراحی نمای ساختمان به کار می‌روند. برخی از ایده‌های نمای بیرونی ساختمان‌ها به‌صورت ترکیبی از مصالح اولیه اجرا می‌شوند. طراحانی در این حوزه موفق تر خواهند بود که بتوانند نمای متفاوت‌تری را در نمای خارجی به‌وجود آورند.

درکنار مصالح به‌کار رفته در ساختمان شما می‌توانید با انجام کارهای کوچیک ولی تاثیرگذار نمایی ماندگار و در عین حان مدرن ایجاد کنید. در ادامه به بررسی این روش‌های خلاقانه می‌پردازیم:

۱- استفاده از درب‌های فلزی طرحدار با برش لیزری به جای درب‌های فلزی قدیمی

درب ورودی نقطه کانونی منزل است، میهمان‌های شما با اولین چیزی که مواجه می شوند درب خانه‌ی شما است و مسلما ظاهر آن بر روی ذهنیت آنها نسبت به داخل منزل اثرگزار است. همچنین درب‌های وردی توجه خریداران خانه را نیز به خود جلب می‌کند، در نتیجه بهتر است یک درب ورودی با معماری منحصربفرد انتخاب کنید تا زیبایی‌های خانه شما را دوچندان کند.

فناوری برش لیزری تکنولوژی جدیدی است که صنعت درب و پنجره‌سازی را متحول کرده است تا قبل از این فناوری، درب‌های فلزی به‌صورت فرفورژه تحویل مشتری داده می‌شدند. درب‌های فرفورژه ظاهر زیبایی داشتند اما این درب‌ها یک عیب هم داشتند: امنیت و استحکام آن‌ها در حد عالی نبود!

فناوری برش لیزری cnc اما در کنار زیبایی، این مشکل امنیت و استحکام درب‌های فلزی را نیز برطرف کرد.

در این فناوری، از صفحات فولادی با ضخامت مناسب استفاده می‌شود و به دلیل دقت و کیفیت بسیار بالای برش آن، از شیشه‌های سکوریت نشکن می‌شود در ساخت درب بهره برد.

در نهایت، وقتی که ترکیب فولاد و شیشه نشکن در چارچوب قرار می‌گیرد، ضریب امنیت خانه شما را چندین برابر افزایش داده و در برابر سرقت، ضربه و تغییرات آب‌هوایی بی‌نظیر عمل می‌کند!

۲- استفاده ترکیبی و یا مجرا از نماهای فلزی

نما، پوسته هر ساختمان است و نقش بسیار مهمی در زیبایی و جذابیت آن ایفا می‌کند.

امروزه، متریال های مورد استفاده روی نمای ساختمان از طرفی بشدت گسترده شده است و از طرف دیگر، این روند بطور مداوم درحال گسترش است.

یکی از متریال‌هایی که در گذشته چندان مورد توجه نبود فلز بود. سنگینی فلز و عدم تنوع آن یکی از دلایل این امر بود اما امروزه فلز بصورت فرآوری شده، به شکل‌های مختلف و در ابعاد گسترده روی نما مورد استفاده قرار می گیرد. نماهای فلزی از نمونه نما های جذابی هستند که ظاهری مدرن و منحصر به فرد به ساختمان‌ها و بنا های مختلف می‌دهند.

اکثر فلزات بکار رفته در نمای ساختمان‌ها دارای ویژگی‌های مشترکی مانند چکش پذیری، استحکام بالا و امکان اجرا به صورت گسترده و یکپارچه می‌باشند. با استفاده از برش‌های سی ان سی (CNC)، امروزه می‌توان تقریباً هر طراحی را با خطای نزدیک به صفر روی فلز ایجاد نمود.

۳- استفاده از حفاظ فلزی :

از انواع حفاظ در مکان‌های مختلف استفاده می‌شود و با توجه به خصوصیات آن مکان انواع حفاظ قابل اجرا می‌باشد،

از یک دیدگاه حفاظ نه‌تنها در طراحی منزل یا یک مکان مشخص، نقش به سزایی در زیبایی آن ایفا می‌کند، بلکه از مهم‌ترین پارامترها و مزایای امنیتی در یک خانه یا یک محل مشخص می‌باشد.

ساخت این مدل با بهره‌گیری از اصول مهندسی می‌باشد.

این حفاظ‌ها بعنوان حفاظ پنجره، حفاظ تراس و بالکن ساختمان‌های مسکونی، اداری و تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند. از این رو در طراحی دکوراسیون خارجی نمای مورد نظر تأثیر به‌سزایی دارد.

برشکاری حفاظ‌ها با دستگاه‌های برش لیزری انجام می‌شود که در عین ظرافت برش هیچ آسیبی به استحکام ورق فولادی وارد نمی‌کند.

این حفاظ‌ها قابلیت استفاده از شیشه نشکن بر روی حفاظ را دارا می‌باشند.

۴- پنل‌های فلزی دکواتیو

پنل فلزی دکوراتیو هم در دکوراسیون فضای داخلی خانه قابل استفاده است و هم در خارج از خانه.

پنل‌های فلزی دکوراتیو را می‌توان پنل مشبک فلزی هم نامید. این پنل‌ها، فرصت شگفت‌انگیز برای استفاده در طراحی و معماری پیش رو شما خواهید گذاشت. پنل‌های صفحه‌ای فلزی سایزها و اشکال مختلفی دارد و شخصیت منحصر‌به‌فردی به هر خانه اضافه می‌کند.

خبر خوب این است که پنل فلزی دکوراتیو تقریباً با همه‌ی سبک‌های داخلی قابل استفاده است. کلاسیک، روستیک، باروک و سبک مدرن.

از این پانل‌ها می‌توان برای حفظ حریم خصوصی حیاط خلوت و آلاچیق هم استفاده کرد. همچنین می‌توان به عنوان سایبان و حتی قسمتی از نمای ساختمان استفاده کرد.

 

فاطمه نصرتی

درباره نویسنده