د٫ اردیبهشت ۱۰ام, ۱۴۰۳

مدیر خلاق برای باغ فدک تعیین شود/ اصفهان نیازمند هسته مدیریت نرم گردشگری است

اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان امروز (یکشنبه) میزبان جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان بودند.

 جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان امروز _یکشنبه بیست‌وششم فروردین_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان گزارشی را از خدمات نوروزی ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان ارائه کرد که مورد نقد و بررسی اعضای شورا قرار گرفت.

مدیر خلاق  برای باغ فدک تعیین شود/ اصفهان نیازمند هسته مدیریت نرم گردشگری است

گزارش ستاد خدمات سفر دقیق‌سازی شود

محمد نورصالحی، رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: پیشنهاد می‌کنیم مدیر خلاق و با ذکاوت برای مجموعه باغ فدک تعیین شود تا به‌عنوان مجموعه اقامتی خوب در طول سال و در زمان پیک سفر با ارائه خدمات شایسته رضایتمندی گردشگران و مسافران حاصل شود.

وی افزود: در بیشتر موارد که در گزارش اعلام شد، رضایتمندی بالایی را شاهد بودیم که می‌طلبد این گزارش دقیق‌سازی شود و در اختیار مدیران مرتبط قرار گیرد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: نقاط ضعف احصا شود و در دو ماه نخست سال جاری مرتفع شود.

مدیر خلاق  برای باغ فدک تعیین شود/ اصفهان نیازمند هسته مدیریت نرم گردشگری است

برای کمپ‌های گردشگری از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود

سیدامیر سامع، نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: با تلاش شبانه‌روزی اعضای این ستاد خدمات خوبی به مسافران ارائه شد، مدیریت شهری نیز نقش مهمی در استفاده از ظرفیت دستگاه‌های مختلف دارد تا خدمات شایسته‌تری ارائه شود.

وی افزود: اصفهان نیازمند هسته مدیریت نرم گردشگری است تا بستر مناسبی برای همه فعالان این حوزه باشد، در این راستا ستاد خدمات سفر شهر اصفهان می‌تواند در این حوزه کار کند و شهرداری نیز باید ساختار خود را در این خصوص منسجم‌تر کند.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تأکید کرد: سامانه «اصفهان من» همچنان می‌تواند به ظرفیت بالقوه بالاتری برسد، نقطه نظرات تحلیلی نیز باید درباره آمار و اطلاعات اعلام شود.

سامع ادامه داد: نقاط دیگری در شهر علاوه بر باغ فدک این ظرفیت را دارد که تبدیل به کمپ اقامتی شود و می‌توان از ظرفیت بخش خصوصی در این راستا بهره برد.

مدیر خلاق  برای باغ فدک تعیین شود/ اصفهان نیازمند هسته مدیریت نرم گردشگری است

منطقه تاریخی اصفهان در خدمات سفر مورد غفلت قرار گرفت

رسول میرباقری، رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه بافت تاریخی از دغدغه‌های کمیسیون شهرسازی است اظهار کرد: در خدمات سفر اصفهان و گزارش ارائه شده، منطقه اصلی تاریخی اصفهان مانند میدان امام علی (ع) و مسجد جامع مورد توجه قرار نگرفت.

وی افزود: رویدادی برای این منطقه برنامه‌ریزی نشده و طرح‌های نورپردازی در آن محدوده مورد توجه واقع نشده است؛ این منطقه همچنان محروم می‌ماند.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: امیدواریم با یک برنامه دائمی و سالانه به این مناطق نیز توجه شود تا حضور گردشگران و مسافران را در بافت تاریخی شهر شاهد باشیم.

مدیر خلاق  برای باغ فدک تعیین شود/ اصفهان نیازمند هسته مدیریت نرم گردشگری است

شاخص اقتصادی در گزارش ستاد خدمات سفر شهر مورد توجه قرار گیرد

ابوالفضل قربانی، رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: در صنعت گردشگری یکی از شاخص‌های اصلی مباحث اقتصادی است، در این راستا شهر باید از حوزه گردشگری سود ببرد.

وی افزود: می‌طلبد ستاد خدمات سفر اصفهان در ارائه گزارش اقدامات، شاخص اقتصادی را نیز مورد توجه قرار دهد، از این مهم نیاید فرار کرد زیرا ارزشمند است.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان گفت مباحث اصلی افرادی که در حوزه گردشگری فعالیت می‌کنند، مربوط به حوزه اقتصادی است، البته اقدامات فرهنگی نیز باید مد نظر قرار گیرد.

مدیر خلاق  برای باغ فدک تعیین شود/ اصفهان نیازمند هسته مدیریت نرم گردشگری است

نتیجه گزارش ستاد سفر در پژوهش‌ها استفاده شود

احمد شریعتی، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان در حاشیه ارائه گزارش ستاد سفر خدمات شهر در صحن شورای اسلامی اظهار کرد: نتیجه گزارش ستاد سفر را باید در پژوهش‌ها استفاده کرد، با استخراج نکات مهم و آمار، بهترین برنامه‌ریزی‌ها را برای ستاد خدمات سفر شهر انجام داد.

وی افزود: صنایع دستی اصفهان در ایران و جهان بی‌نظیر است، این صنایع در اماکن گردشگری باید به مسافران معرفی و ارائه شود، اگر چه این امر در باغ فدک آغاز شده است، اما جای کار بیشتری دارد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه بعضی امکانات مورد نیاز برای اقامت بیشتر مسافران در اصفهان به ویژه در باغ فدک اضافه شود، بیان کرد: افزایش تعداد اتوبوس‌های گردشگری می‌تواند به ارائه بهتر خدمات سفر به مسافران کمک کند؛ آموزش و پرورش نیز امکانات بسیار خوبی برای اسکان مسافران دارد که این ظرفیت را باید تقویت کنیم.

ایمنا

درباره نویسنده