مدیریت شهری قم نباید از معماری اسلامی در شهرسازی فاصله بگیرد
رئیس جهاددانشگاهی قم، گفت: مدیریت شهری قم دارد از این جمله رهبری که “نمادهای انقلاب در این شهر در معماریها مشاهده شود” فاصله میگیرد و اگر بخواهیم به این سمت و سو حرکت کنیم باید از محققان و پژوهشگران رشتههای معماری اسلامی در شهرسازی اسلامی بهره بگیریم و مطالعات شهری قم در این راستا حرکت کند.
حامد حیاتی، رئیس جهاددانشگاهی قم در همایش بنیادهای حامیان دانشگاههای منطقه ۴ که با حضور خیرین و روسای دانشگاهها امروز ۱۷ آبانماه در دانشگاه قم برگزار شد، با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب آنچه را که من تأکید می کنم، معماری و شهرسازی قم است، امروز کارهای بزرگی در قم دارد انجام میگیرد. ساخت و سازهایی انجام میگیرد؛ حتماً در این معماریها باید ملاحظه کنند که معماری اسلامی باشد؛ نمادهای انقلاب در این شهر در معماریها مشاهده شود؛ چون این شهر اسلام و شهر انقلاب است، گفت: به نظر بنده مدیریت شهری قم دارد از این جمله رهبری فاصله میگیرد و اگر بخواهیم به این سمت و سو حرکت کنیم باید از محققان و پژوهشگران رشتههای معماری اسلامی در شهرسازی اسلامی بهره بگیریم و مطالعات شهری قم در این راستا حرکت کند.
وی ادامه داد: طرح ساماندهی سکونتگاه غیررسمی اسماعیل آباد قم با همکاری جهاددانشگاهی در راستای بهبود وضعیت فرهنگی اجتماعی این منطقه و کاهش آسیبهای اجتماعی قم انجام شد.
حیاتی گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند: جهاددانشگاهی موظف است کارهای بر زمین مانده در استانها را احصا کند؛ لذا در همین راستا جهاددانشگاهی قم برای این موضوع آماده همکاری با مراکز مختلف استان برای رفع مشکلات استان است.
ایسنا
درباره نویسنده
نویسنده