قصه محله ۴۰۰ ساله تهران منتشر شد

«قصه عودلاجان» به عنوان نگین انگشتری شهر تهران با بررسی هویت، معماری و جاذبه‌های گردشگری قلب پایتخت منتشر شد.

به نقل از روابط عمومی ستاد گردشگری شهرداری تهران، در این شماره از روایت تهران، تاریخ باغ نگارستان، دومین موزه نقاشی پشت شیشه دنیا، موزه هنرهای ملی، خانه‌موزه هسته مرکزی تهران، خانه‌موزه‌های چمران، رجایی، مدرس، آیت‌الله کاشانی، آیت‌الله طالقانی و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی در بخش موزه‌ها و خانه‌موزه‌ها معرفی شده است.

در بخش گذرهای گردشگری نیز به معرفی گذر میرزا محمود، بازارچه نواب، میدان بهارستان و دروازه غار به عنوان خاستگاه هنرهای آیینی پرداخته شده است.

نشریه «روایت تهران» همچنین در این شماره به معرفی معماری مساجدی همچون سپهسالار، سراج‌الملک، معمارباشی، حکیم‌باشی، حاج قنبر علی‌خان و خانقاه صفی علیشاه، بقعه محله پامنار، خانه شیخ رجبعلی خیاط و کنیسه صدساله پرداخته و تاریخچه‌ای از تیمچه اکبریان، کاروانسرای خانات، بستنی اکبر مشتی، محله عودلاجان و تاریخ ۴۰۰ ساله آن روایت شده است.

قصه‌های عمارت مسعودیه، خانه امام جمعه، عمارت دبیرالملک، خانه فخرالدوله، عمارت مهرانگیز کامبیز، خانه معتمدالسلطنه، عمارت وثوق، خانه اردیبهشت، خانه تاریخی موتمن الاطبا، خانه پروین، حمام نواب و گرمابه کشور خانوم را نیز در این شماره از روایت تهران می‌خوانید.

پیش‌تر نشریه روایت تهران که به همت ستاد گردشگری شهرداری تهران تهیه می‌شود، با هدف معرفی هویت و گذرهای تاریخی پایتخت درباره ری، شمیران، سنگلج و مناطق ۱۱ و ۲۲، محله کن و همچنین موضوعاتی چون رمضان (گردشگری مذهبی)، طبیعت، چیتگر و شهرداری منتشر شده و در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

این نشریه از طریق سایت visit.Tehran.ir در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

ایسنا

درباره نویسنده