ی٫ اردیبهشت ۹ام, ۱۴۰۳

زوایای ارزشمند معماری و مذهبی مسجد جامع عتیق اصفهان همچنان ناشناخته است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان بر ناشناخته بودن زوایای مختلف معماری و مذهبی مسجد جامع عتیق اصفهان تأکید کرد.
 
به‌گزارش روابط‌عمومی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان عصر روز شنبه دهم تیرماه نشست تخصصی بررسی مسائل و مشکلات مسجد جامع عتیق اصفهان به مناسبت سالگرد ثبت جهانی این اثر تاریخی با حضور علیرضا ایزدی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان ، محمدباقر کلاهدوزان شهردار منطقه ۳، محمدعلی ایزد خواستی رئیس سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان و جمعی از دوستداران میراث‌فرهنگی، و مدیران اداره‌کل در محل گنبدخانه عظیم خواجه نظام الملک این اثر جهانی برگزار شد.

در این نشست مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با ایراد سخنانی اظهار داشت : امروز در برهه شادی بخشی از تاریخ خود قرار داریم بگونه ای که در میانه دو عید سعید قربان و غدیر هستیم، لکن امروز خرسندیم تا در این جمع کوچک ولی صمیمی، سالروز ثبت جهانی این اثر ارزشمند تاریخی و مذهبی را گرامی بداریم.

ایزدی اظهار داشت : امروز اگرچه بیش از یک دهه از ثبت جهانی این مجموعه عظیم مذهبی و تاریخی می‌گذرد، لکن به نظر می‌رسد هنوز با مشکلاتی در نگهبانی از این اثر ارزشمند مواجه هستیم به‌گونه‌ای که برای حل این مشکلات نیازمند هم‌گرائی و هم‌نوائی تمامی نهادهای فرهنگی و اجرایی استان ازجمله استانداری، شهرداری و اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان در کنار هیئت‌امنا این مسجد هستیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خاطرنشان کرد : بی‌تردید مسجد جامع عتیق اصفهان به‌عنوان یکی از کهن‌ترین مساجد ایران‌زمین بیش از هزار سال کانون تحولات گوناگون فرهنگی و مذهبی بوده است،لکن امروز دچار مشکلاتی همچون بهرده برداری بهینه از آن، سرویس بهداشتی و عدم تعامل بازاریان پیرامون در نگهبانی از این مسجد هستیم به‌گونه‌ای که امروز بسیاری از کاربرهای این مجموعه عظیم مذهبی و تاریخی متناسب با شأن آن نیست.

در پایان این نشست، ضمن تبادل‌نظر اعضاء مقرر شد تا جانمائی‌های متناسب جهت ایجاد سرویس بهداشتی مناسب در پیرامون این مسجد عظیم تاریخی صورت پذیرد.
 
 

درباره نویسنده