بیش از ۴۶۰ کارگاه عمرانی در شهر اصفهان فعال است/تمدن معماری شهرها باید مورد توجه قرار گیرد
شهردار اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۴۶۰ کارگاه عمرانی در سطح شهر اصفهان فعال است، گفت: در بسیاری از شهرها و کلانشهرهای ایران فعالیتهای عمرانی به شدت در حال اجرا است و خدا را شاکریم که این شرایط فراهم شده تا کشورمان را به سمت عمران و آبادانی بیشتری پیش ببریم.
علی قاسمزاده صبح امروز _چهارشنبه یکم آذر_ در سیوچهارمین نشست تخصصی معاونان فنی و عمرانی کلانشهرهای ایران ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست اظهار کرد: اینکه انسانهای صاحب نظر شهر را نقد و بررسی کنند، بسیار ارزشمند است.
وی افزود: در سلسله ادوار مدیریت شهری اصفهان سعی کردیم نسبت بودجه عمرانی و جاری را ۷۰ درصد به ۳۰ درصد نگه داریم و بنا داریم بر این عهد باقی بمانیم.
شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰۰۰ پروژه عمرانی در مقیاسهای مختلف در سال جاری برای شهر اصفهان پیشبینی شده است که از این تعداد ۱۱۱ مورد پروژههای شاخص است که شهر را تحت تأثیر خود قرار میدهد.
قاسمزاده ادامه داد: در سال جاری علاوه بر این پروژههای شاخص، ۲۵۷ پروژه مهم منطقهای در نظر گرفته شده و مابقی بهعنوان پروژه منطقهای و محلهمحور در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۴۶۰ کارگاه عمرانی در سطح شهر اصفهان فعال است، گفت: در بسیاری از شهرها و کلانشهرهای ایران فعالیتهای عمرانی به شدت در حال اجرا است و خدا را شاکریم که این شرایط فراهم شده تا کشورمان را به سمت عمران و آبادانی بیشتری پیش ببریم.
شهردار اصفهان با بیان اینکه حلقه مفقوده عمران و شهرسازی و معماری این است که پس از گذشت بیش از ۴۰ سال از انقلاب اسلامی، همچنان مکتب معماری قابل توجهی نداریم، ادامه داد: تمدن معماری باید در شهرها مورد توجه قرار گیرد تا زیبایی را به بدنه ساختوساز الحاق کنیم، همچنین میتوانیم خلاقیتهایی به خرج دهیم تا به زیبا شدن ابنیه شهر کمک کنیم.
قاسمزاده گفت: امیدواریم خروجی برگزاری این نشستها که اشتراک تجربیات مدیران عمرانی کلانشهرها است، برای همه مفید باشد.
ایمنا
درباره نویسنده
نویسنده