نشست «تبیین اصل مسجدمحوری در تحقق شهر اسلامی» فردا در اصفهان برگزار میشود
رئیس دبیرخانه شهر اسلامی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان گفت: نخستین نشست تخصصی شهر اسلامی با عنوان «تبیین اصل مسجدمحوری در تحقق شهر اسلامی» با حضور ۲۰۰ نفر از ائمه جماعات مساجد شهر اصفهان فردا (پنجشنبه) برگزار خواهد شد.
حجتالاسلام محسن فرودستاناظهار کرد: نخستین نشست تخصصی شهر اسلامی با عنوان «تبیین اصل مسجدمحوری در تحقق شهر اسلامی» و بحث و گفتوگو درباره ارتباط اصول سهگانه شهر اسلامی شامل خانوادهبنیانی، مسجدمحوری ، محلهمقیاسی، تأثیرات مسجد بر خانواده و محله و تأثیرات این دو نهاد مهم شهری بر مسجد، فردا _پنجشنبه بیستودوم تیرماه_ به همت دبیرخانه شهر اسلامی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان برگزار خواهد شد.
وی افزود: در این راستا دبیرخانه شهر اسلامی در شهرداری اصفهان با همکاری مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان و بهرهگیری از مؤسسات فرهنگی هنری، برای دعوت از روحانیون و ائمه جماعات مساجد مطرح شهر اصفهان جهت حضور و هماندیشی در این نشست اقدام کرده است.
رئیس دبیرخانه شهر اسلامی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: این نشست فردا _پنجشنبه بیستودوم تیرماه_ در دو نوبت صبح و بعد از ظهر با حضور مسئولان شهری برگزار خواهد شد و دو نفر از اساتید کشوری شهر اسلامی و شهرسازی ایرانی-اسلامی سخنرانی خواهند داشت.
وی گفت: در حال حاضر با مقیاس ملی اقدامات شایستهای توسط ستادهای راهبری حوزه علمیه کشور در حیطههای مختلف مانند شهرسازی و معماری، اقتصاد و تربیت و خانواده در حال انجام است که از حجتالاسلام سیدمصطفی رضوی، رئیس ستاد راهبری معماری و شهرسازی حوزههای علمیه کشور دعوت شده است تا درباره شهر اسلامی و مبانی و مصادیق آن نظرات خود را ارائه کند و حاضران به بحث و تبادل نظر در این خصوص بپردازند.
حجتالاسلام فرودستان تصریح کرد: در این نشست از حجتالاسلام محمد معرفت که سالهای زیادی است درباره معماری مساجد و نحوه اداره این خانههای خدا در زمین، تالیفات و بیانات زیادی داشته است نیز دعوت شده است تا مباحث مربوط به مقررات فقهی و مسائل عمرانی مساجد مواردی را ارائه کند و با روحانیون مساجد به بحث و تبادل نظر در این زمینه بپردازند.
وی تصریح کرد: این برنامه نخستین نشست از «سلسله نشستهای تبیین راهکارهای تحقق شهر اسلامی» است که در آن موضوع اصلی، نقش مسجد و محوریت آن در تحقق شهر اسلامی بوده و به تناسب موضوع از ۲۰۰ امام جماعت مساجد دعوت به عمل آمده است؛ در نشستهای بعدی بهصورت تخصصی از معماران و مهندسان، اساتید، نخبگان دانشگاهی و سایر صاحبنظران دعوت میشود تا گفتمان شهر اسلامی در میان فعالان عرصه شهری، جایگاه شایسته خود را پیدا کند.
ایمنا
درباره نویسنده
نویسنده