معماری روستاهای استان سمنان برای جذب گردشگر با مصالح محلی بوم‌آورد شود

 

مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان سمنان گفت: معماری روستاها باید همگام با الگوهای معماری همان روستا و با استفاده از مصالح محلی به منظور جذب گردشگران و رونق این بخش بوم‌آورد شود.

حمیدرضا دوست محمدی روز چهارشنبه در جریان فَم‌تور تخصصی توسعه گردشگری روستایی استان سمنان بیان کرد: روستاها در توسعه روستایی به سمت شهر شدن نروند.

فم تور تخصصی توسعه گردشگری روستایی استان سمنان با حضور مسئولان کشوری و استانی، بخشداران، دهیاران، روسای شورای اسلامی روستاهای هدف گردشگری استان سمنان امروز و در روستاهای گیور، دزیان و قلعه بالا در حال برگزاری است.

استان سمنان ۴۰ روستای هدف گردشگری دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان سمنان هدف از برگزاری این فم تور را معرفی روستاهای موفق در زمینه رشد گردشگری و رشد گردشگری روستایی عنوان کرد و گفت: در استان سمنان برخی روستاها در حوزه گردشگری پیشگام هستند و در روستای قلعه بالا اتفاقات خوبی در حوزه گردشگری روی داده است.

وی افزود: مسئولان محلی در برخی روستاهای استان سمنان توسعه گردشگری را در این روستاها شتاب دادند و سایر دهیاران و بخشداران می توانند از این تجربه موفق، الگو برداری کنند.

وی با تاکید بر اینکه تمام روستاهای استان می توانند گردشگرپذیر باشند، گفت: فرهنگ اجتماعی، محصولات محلی و صنایع دستی، نحوه پذیرش گردشگر و آرامش روستا می تواند زمینه ساز جذب گردشگر باشد و توسعه اقتصادی پایدار را رقم بزند.

دوست محمدی تاکید کرد: صنعت گردشگری نقش مهمی در زنده نگهداشتن روستاها دارد.

گردشگری یکی از سه بخش محور برای رشد ۸.۶ درصدی اقتصاد استان سمنان در چشم انداز ۱۴۰۱ هدفگذاری شده است و به همین منظور به دستور سیدمحمدرضا هاشمی استاندار سمنان هر بخشداری موظف به راه اندازی ۱۰ اقامتگاه بومگردی جدید تا پایان سال شده است.

ایرنا

 

درباره نویسنده