دانشکده هنر و معماری در دانشگاه یاسوج تأسیس می‌شود

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: به دنبال تأسیس دانشکده هنر و معماری هستیم که این موضوع در هیئت امنای دانشگاه نیز به تصویب رسیده است.

بهادر کرمی، رئیس دانشگاه یاسوج عصر روز گذشته، ۲۰ خردادماه در نشست خبری، اظهار کرد: دانشگاه یاسوج هم‌اکنون ۲۶۰ عضو هیئت علمی دارد که تا پایان سال ۱۴۰۲ این تعداد به ۳۰۰ نفر خواهد رسید.

وی با اشاره به پروژه‌های عمرانی این دانشگاه، افزود: در حوزه عمرانی علی‌رغم عدم تخصیص کامل بودجه‌ مصوب، پیشرفت خوبی در زمینه تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام داشته‌ایم، از جمله پروژه ساختمان فنی مهندسی دانشگاه که با تزریق ۸۰ میلیارد تومان اعتبار فعال شد و هم‌اکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و از پروژه‌های مهم دانشگاه است که بیش از ۱۳ هزار مترمربع‌ فضا در اختیار دانشگاه قرار می‌دهد.

رئیس دانشگاه یاسوج اضافه کرد: براساس طرح جوانی جمعیت مامور به ساخت خوابگاه‌های متأهلین دانشجویی هستیم که در این راستا احداث دو واحد ۵۲ سوئیتی را در دستور کار داریم که تاکنون بانک‌ها همکاری خوبی نداشته‌اند و به محض دریافت اعتبار مورد‌ نیاز این کار شروع می‌شود.

کرمی بیان کرد: در چرام و گچساران هم احداث خوابگاه‌های دانشجویی در دستور کار است و عملیات اجرایی آنها تا نیمه تیر به اجرا در می‌آید، در حال حاضر مشکل اسکان نداریم اما با پذیرش دانشجویان بین‌المللی باید به سمت تکمیل خوابگاه‌های دانشجویی برویم.

وی تصریح کرد: مجتمع اقامتی رفاهی دانشگاه یاسوج با گنجایش ۸۰ نفر در دستور کار است که با احداث این پروژه می‌توانیم میزبان سمینارهای با جمعیت کم و کارگاه‌های آموزشی و مواردی از این قبیل در کشور باشیم.

رئیس دانشگاه یاسوج از تأسیس بنیاد حامیان دانشگاه خبر داد و گفت: بسیاری از دانشگاه‌ها در سال‌های گذشته این بنیاد را تأسیس کردند، این بنیاد در جذب کمک‌های خیرین برای ساخت کلاس‌های درس و آزمایشگاه‌ها و مواردی از این قبیل بسیار تأثیرگذار است، هیئت امنای بنیاد حامیان دانشگاه یاسوج در مرحله تشکیل است و تاکنون متقاضیانی برای شرکت در این بنیاد داشته‌ایم.

کرمی از اخذ مجوز بین‌المللی شدن دانشگاه یاسوج خبر داد و بیان کرد: با اخذ این مجوز، به سمت پذیرش دانشجویان بین‌المللی رفتیم سایت خارجی دانشگاه ایجاد شد و متقاضیان با پرداخت شهریه و در صورت تمایل می‌توانند با توجه به جایگاه مناسب دانشگاه یاسوج در این دانشگاه تحصیل کنند که در گام اول با یک شرکت عراقی برای پذیرش ۲۰۰ دانشجو قرارداد منعقد کردیم.

وی ادامه داد: بودجه دانشگاه یاسوج نسبت به سال ۱۴۰۰ دو برابر شده است و در حوزه فرهنگی بودجه این دانشگاه نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۱۵ برابر رشد داشته و در اردوهای دانشجویی «راهیان پیشرفت»، «راهیان نور» و غیره جزو دانشگاه های پیشگام هستیم.

رئیس دانشگاه یاسوج افزود: این دانشگاه در زمینه اجرای برنامه‌های فرهنگی جایگاه چهارم را در کشور به خود اختصاص داده و به‌ویژه در بحث کرسی‌های آزاداندیشی، سخنرانی‌ها و مناظرات پیشگام هستیم و از برگزاری مناظرات حتی اگر با رویکرد انتقادی باشد استقبال می‌کنیم، ضمن اینکه امتیاز تشویقی هم برای این فعالیت‌ها قرار داده‌ایم و فضای دانشگاه به هیچ عنوان بسته نیست.

کرمی از تأسیس دانشکده‌های جدید در این دانشگاه خبر داد و تأکید کرد: به‌دنبال تأسیس دانشکده هنر و معماری هستیم که این موضوع در هیئت امنای دانشگاه نیز به تصویب رسیده است.

وی از رشد چهار برابری بودجه پژوهشی دانشگاه یاسوج نسبت به سال ۱۴۰۰ خبر داد و اضافه کرد: با افتخار اعلام می‌کنیم برای اولین‌بار در تاریخ این دانشگاه و حتی دانشگاه‌های وزارت علوم، همه گرنت پژوهشی اعضای هیئت علمی واریز شده است.

رئیس دانشگاه یاسوج در پایان گفت: در حوزه آموزشی، وزارت علوم به سمت آمایش جدی رشته‌ها رفته با وجود این از سال گذشته تاکنون در ۶ رشته تحصیلی پذیرش گرفتیم و هم‌اکنون دانشگاه یاسوج در ۳۱ رشته کارشناسی، ۵۲ رشته کارشناسی ارشد و ۲۲ رشته دکتری پذیرش دانشجو دارد.

ایکنا

درباره نویسنده