بوتیک هتل سنگ سیاه شیراز برنده جایزه بینالمللی معماری
بوتیک هتل سنگ سیاه شیراز، رتبه دوم مسابقه معماری بین قارهای ۲ اِی را کسب کرد.
طراح این بوتیک هتل که در دسته ساختمانهای عمومی قرار دارد، علی سوداگران، معمار شیرازی است. این مهندس معمار که متولد سال ۱۳۵۶ است، در سال ۱۳۷۴ مشغول به تحصیل در دانشکده معماری دانشگاه آزاد شیراز شد و در سال ۱۳۸۳ با کسب مدرک کارشناسی ارشد از همان دانشگاه فارغالتحصیل شد.
وی فعالیتهای حرفهای خود را به طور جدیتر با ثبت دفتر معماری استاک به همراهی همسر خود، نازنین کازرونیان ادامه داد. این کارشناس ارشد معماری توانسته است در طول سالهای فعالیت خود، جوایز معماری متعددی را کسب کند.
وی برنده مسابقه دانشجویی اکو هاوس دانشگاه آکفوردبروک و فینالیست جایزه معمار طراح اطلاعات گردشگری شیراز در سال ۱۳۸۸ است. سوداگران همچنین منتخب مسابقه طراحی نما با مصالح طبیعی اطلاعات گردشگری بیشاپور در سال ۱۳۸۹ و برنده جایزه اول مسابقه معمار احیاء آبانبار دیوانخانه در همان سال است.
معمار بوتیک هتل سنگ سیاه شیراز در سال ۱۳۸۹ برنده جایزه اول طراحی داخلی نشریه هنر و معماری احیاء آبانبار دیوانخانه و نیز در همان سال فینالیست جایزه معمار طراحی خانه آخر هفته شده است. طراحی خانه آخر هفته نیز، برگزیده شده به عنوان ۱۰ ویلای برتر سال ۲۰۱۲ از طرف سایت معماری آرچیتیزر در سال ۱۳۹۱ شده است.
همچنین در سال ۱۳۹۴ احیاء آبانبار دیوانخانه برنده جایزه دوم مسابقه معماری آسیا و طراحی خانه آپارتمان ۱۴۴ فینالیست پنجمین دوره جایزه معمار شده است.
بوتیک هتل سنگ سیاه شیراز طی سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ بنا شد. این سازه رتبه اول مشترک گروه ساختمانهای عمومی سیزدهمین دوره جایزه معماری و معماری داخلی ایران در سال ۱۳۹۹ و رتبه سوم گروه ساختمانهای عمومی بیستمین دوره جایزه معمار را در همان سال دارد. این پروژه با موضوع احداث اقامتگاه سنتی در بافت تاریخی شیراز، محله سنگ سیاه، به مساحت عرصه ۵۶۰ متر مربع بنا شد.
این بوتیک هتل مابین و در همسایگی پنج بنای ثبت ملی از دورههای تاریخی ایلخانی، زندیه، قاجاریه و پهلوی بر اساس مجوزها و ضوابط سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تعریف شد. در زیر تمامی کفها از ورقهای آکوستیک با جزئیات اجرای کف شناور و در پنجرهها چوب چنار، لاستیکهای درزبند و شیشههای دوجداره استفاده شده است. با دو مسیر مجزای لولهکشی فاضلاب آب خاکستری جدا، تصفیه و دوباره به چرخه استفاده فلاش تانکها و آبیاری فضای سبز تعبیه شده است.
در ساخت این سازه از مصالح دستساز آجر خشتی استفاده شده است. همچنین در داخل اتاقهای این بوتیک هتل شیرازی، کاشی دستساز با پوشش کف و بدنه سرویسها به کار رفته است.
منبع:کاماپرس
درباره نویسنده
نویسنده