ی٫ شهریور ۱۸ام, ۱۴۰۳

آرامش‌بخش‌ترین رنگ‌های اتاق خواب از نظر روانشناسی

یکی از مهم‎ترین بخش‎های دکوراسیون اتاق خواب مربوط به انتخاب رنگ آن می‌باشد. از نظر روانشناسی رنگ‎ها ابزار ارتباطی قدرتمندی می‌باشند و تاثیرات چشمگیری روی رفتار، خلق‎وخو و احساسات ما می‌گذارند. رنگ‎ها می‌توانند اتاق خواب را به فضای آرامش‌بخشی برای استراحت‌تان تبدیل کنند و خواب شما را بهبود ببخشند. مطمئنا شما نیز با این موضوع موافق می‌باشید و برای همین است که به دنبال بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی هستید.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

تحقیقات نشان داده است که رنگها ارتباط مستقیمی با افزایش فشارخون، متابولیسم و خستگی چشم دارند. در برخی فرهنگ‎های باستانی مثل مصر و چین از رنگها برای درمان نیز استفاده می‎شد و امروزه نیز این علم با نام کروموتراپی یا رنگ درمانی شناخته می‎شود. کروموتراپی یا رنگ درمانی باسابقه‎ی چندهزارساله خود یکی از علوم روز دنیا می‌باشد و می‌تواند در درمان مشکلات جسمی و روحی موثر باشد. در این درمان رنگ قرمز با تحریک بدن و ذهن باعث افزایش گردش خون می‌شود. رنگ زرد رشته‎های عصبی را تحریک کرده و بدن را تصفیه می‌کند. نارنجی برای التیام ریه‎ها و افزایش سطح انرژی بکار برده می‎شد. همینطور رنگ‎ آبی برای تسکین درد و رنگ نیلی برای کاهش مشکلات پوستی کاربرد دارد.

رنگهای گرم و سرد

به طور کلی رنگها به سه گروه رنگهای گرم، سرد و خنثی تقسیم می‎شود. رنگهای گرم شامل طیف‎های رنگی قرمز، نارنجی و زرد هستند و عموما رنگهای مهیجی به شمار می‎آیند. رنگهای آبی، سبز و بنفش جزو رنگهای سرد به شمار می‏‌آیند و آرامش‎بخش هستند. رنگهای قهوه ای، بژ، شیری، خاکستری، سیاه و سفید نیز جزو رنگهای خنثی به شمار می‎آیند و بی‌طرف هستند.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

با همه‎ی اینها رنگها تاثیرات متفاوتی روی هر شخصی دارند و نمی‌توان حکم کلی در مورد همه داد اما در بیشتر موارد این احساسات مشترک هستند. مثلا رنگهای گرم که مهیج و باانرژی هستند ممکن است در برخی افراد باعث خشم و عصبانیت شوند. رنگهای آبی، بنفش و سبز که معمولا حس آرامش‌ را به فرد القا می‌کنند در برخی موارد باعث غم‌ و اندوه یا بی علاقگی می‌شوند. ما در ادامه نمونه‌هایی از بهترین رنگهای اتاق خواب از نظر روانشناسی را به شما معرفی می‌کنیم که می‌توانند الهام‎بخش دکوراسیون شما باشند.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

اتاق خواب از جمله خصوصی‌ترین بخش‎های دکوراسیون خانه است که شما می‌توانید از تم و رنگهای موردعلاقه‌تان برای آن استفاده کنید. انتخاب رنگ برای اتاق خواب تصمیم بسیار مهمی است زیرا محل استراحت شما می‌باشد و هر گونه اشتباه و سهل‌انگاری می‌تواند خواب شما را برهم بزند. اتاق‎ خواب‎های زیر می‌توانند به شما در انتخاب رنگ دکوراسیون اتاق‌تان کمک کنند.

رنگ آبی

مطمئنا زمانی که شما به دکوراسیون اتاق خواب فکر می‌کنید، رنگ آبی اولین گزینه‎ای است که به ذهن‌تان خطور می‎کند. آبی یکی از آرامش‌بخش‌ترین رنگهای دکوراسیون خانه است و حتی می‌تواند بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی نیز باشد. طیف‎های رنگی مختلفی از آبی موجود است ولی ما به شما آبی کمرنگ را پیشنهاد می‌دهیم.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

اگر شما به رنگهای آبی کمی تیره علاقه دارید، بهتر است که برای رنگ مبلمان و لوازم جانبی خود به سمت رنگ سفید بروید تا فضای شما زیاد تاریک و غمگین بنظر نرسد.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

طیف رنگی آبی درباری برای دکوراسیون‎های روستیک و ساحلی بسیار مناسب بوده و می‌تواند حس و حال گرم و دنجی به دکورتان بدهد.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

حتی شما می‌توانید به سمت طیف‌های رنگی تیره‎تر آبی نیز بروید و با خیال راحت از آن در دکوراسیون اتاق خواب‌تان استفاده کنید. در دنیای دکوراسیون امروزی رنگ سرمه‎ای تقریبا رنگی خنثی به شمار می‌آید و بنابراین می‌تواند انتخاب خوبی برای دکوراسیون شما باشد. این رنگ فضای شما را کمی تاریک ولی در عین حال بسیار دنج و گرم نگه می‎دارد.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

یکی دیگر از طیف‎های رنگی آبی که معمولا طرفداران زیادی دارد، رنگ فیروزه‎ای است که فضای روشن و دوست‌داشتنی را برای شما می‌سازد. شما باید با توجه به سلیقه‎ی خودتان یکی از این طیف‎های رنگی آبی را برای دکوراسیون‌تان انتخاب کنید.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

رنگ سبز

رنگ سبز یکی دیگر از رنگ‎های آرامش‎بخشی است که در دکوراسیون اتاق خواب زیاد دیده می‎شود. شما می‌توانید از تمامی طیف‎های رنگی سبز برای دیوارهای اتاق خواب‌تان استفاده کنید. طیف رنگی سبز پاستلی به خوبی با عناصر چوبی و الگوهای گل ترکیب می‌شود و یکی از گزینه‎های مناسب برای اتاق خواب است و می‌تواند فضای ملایم را برای استراحت شما بسازد.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

برای خانه‎های کلاسیک شما می‌توانید از طیف رنگی ملایم سبز مثل اتاق خواب زیر استفاده کنید و اصالت قدیمی خانه را حفظ کنید.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

رنگ سبز نعنایی یکی از طیف‌های رنگی با طراوت و تازه‌ای است که می‌تواند در تمامی بخش‎های خانه بکار برده شود. این رنگ به یکی از محبوبترین رنگهای دکوراسیون داخلی امروزی تبدیل شده است و می‌تواند دکوراسیون شاد و تازه‌ای را بسازد.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

اگر شما عاشق رنگ سبز هستید و دوست دارید این رنگ در فضای اتاق‎خواب‎تان ملموس‌تر باشد بهتر است از طیف رنگ سیب سبز برای دکورتان استفاده کنید. این طیف رنگی فضای روشن و آرامی را برای شما می‌سازد و اتاق خواب‌تان را به شادترین بخش خانه تبدیل می‎کند.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

سبز زمردین یکی دیگر از انتخاب‎های شما می‌باشد که می‌تواند فضای اشرافی و چشمگیری را بسازد. در هر صورت انتخاب هر یک از این طیف‌های رنگی سبز به دکوراسیون و سلیقه‎ی خودتان بستگی دارد.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

رنگ خاکستری

خاکستری رنگ دوست‌داشتنی و آرامی است و برای فضاهای مدرن می‌تواند بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی باشد. این رنگ خنثی می‌تواند شما را به آرامی بخواباند. همینطور این رنگ به خوبی می‌تواند با تمامی رنگ و متریال‌های دیگر دکوراسیون ترکیب می‌شود و شما از این جهت هیچ نگرانی نخواهید داشت.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

سایه‌ی روشن خاکستری گزینه‎ی عالی برای تمامی اتاق‎ها می‌باشد.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

اگر شما به دنبال طیف رنگی سردی از خاکستری هستید، خاکستری مایل به آبی می‌تواند انتخاب خوبی برای اتاق خواب شما باشد.

رنگ خاکستری انتخاب بسیار خوبی برای دکوراسیون مدرن است و می‌تواند جایگزین مناسبی برای رنگ سفید سنتی باشد.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

با اینکه بیشتر مردم در انتخاب رنگ خاکستری تیره مردد هستند اما ما آن را به شما پیشنهاد می‌کنیم و این اطمینان را می‌دهیم که فضای راحتی خواهید داشت.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

رنگ سفید

سفید رنگ عالی برای اتاق خواب است و می‌تواند صبح‌ها انرژی تازه‎ای به شما دهد و شبها فضای آرامش‌بخش و ملایمی را برای خواب شما بسازد.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

شما می‌توانید در کنار رنگ سفید از لوازم جانبی و تزئینی برای اتاق خواب‌تان استفاده کنید و رنگ و الگوهای متنوعی را به اتاق‎تان اضافه کنید.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

رنگ سفید برای دکوراسیون سنتی و روستیک بسیار مناسب بوده و اتاق شما را سبک و دلپذیر نشان می‌دهد. دیوارهای سفید به خوبی می‌توانند تعادل را در فضای اتاق شما جاری سازند.

بهترین رنگ اتاق خواب از نظر روانشناسی

همانطور که خودتان نیز بهتر می‎دانید انتخاب رنگ و سبک دکوراسیون به طور کلی به دیزاین فضای خانه و سلیقه‌ی خودتان بستگی دارد. ولی بهتر است از قبل در مورد رنگ‎ها و تاثیری که روی روحیه و شخصیت افراد می‎گذارند، اطلاعات دقیق کسب کنید. دکوراسیون با رنگهای شاد و جسورانه مثل قرمز و نارنجی و رنگ‎هایی از این قبیل باید بسیار محتاطانه و علمی بکار برده شوند زیرا هر گونه اشتباه باعث بی‌قراری و بهم‌ریختگی اعصاب می‎شوند. هر اشتباه دکوراسیون می‌تواند فضای دنج شما را به محیطی ناآرام و ناخوشایند تبدیل کند. ما در اینجا سعی کردیم شما را با بهترین رنگهای اتاق خواب آشنا کنیم. امیدواریم که با الهام از این نکات و عکس‌ها بتوانید دکوراسیونی زیبایی را برای خودتان ایجاد نمایید.
همینطور ما برای راحتی شما عزیزان مشاوره‌ی رایگانی را برای خرید انواع مبلمان در نظر گرفته‎ایم تا بتوانیم مسیر خرید شما را هموارتر نماییم. شما می‌توانید با تماس با این شماره، از خدمات رایگان مشاوره خرید مبلمان استفاده کنید. شما کدام یک از این رنگهای اتاق خواب را می‌پسندید؟ اگر نظری یا پیشنهادی در این مورد به ذهن‌تان می‎رسد، خوشحال می‎شویم که آن‌ها را با ما در میان بگذارید.

 

منبع: نگاه ماندگار

درباره نویسنده


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/barandat/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/barandat/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/barandat/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/barandat/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35