روستاهای هدف گردشگری ایلام نیازمند بازنگری هستند

 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام گفت: معماری روستاهای هدف گردشگری ایلام نیاز به بازنگری دارد.

عبدالمالک شنبه زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: استان ایلام دارای هشت روستای گردشگری ثبت شده است که معماری ساختمان های این روستاها باید مورد بازنگری قرار بگیرد.

وی توضیح داد: معماری ساختمان های این روستاها باید سنتی و بومی باشد در حالیکه ساختار ساختمان روستاهای هدف گردشگری استان امروزی بوده و از بافت سنتی اصیل فاصله گرفته است.

شنبه زاده ادامه داد: یکی از برنامه های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایجاد ساختمان هایی با بافت سنتی و قدیمی در این روستاهاست.

وی افزود: از سرمایه گذارانی که مایل به ایجاد خانه هایی با معماری سنتی در این روستاها یا هر نقطه از استان باشند،  حمایت می شود و نقشه ها و مطالعات لازم در این مورد نیز انجام گرفته است.

وی تاکید کرد: علاوه بر شاخصه هایی چون جاذبه های تاریخی، طبیعی، آداب و رسوم، تولیدات، مشاغل بومی و سنتی ساکنان روستا، معماری سنتی ساختمان ها در این اماکن نیز یک فاکتور مهم در جذب گردشگر است.

 سراب کلان سیروان، زنجیره علیا و سنگ سفید چرداول، کلم بدره، خوران ایوان، بیشه دراز دهلران، شیخ ماخو دره شهر و حیدرآباد میشخاص ایلام روستاهای هدف گردشگری استان ایلام هستند.

ایرنا

 

درباره نویسنده


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/barandat/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/barandat/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/barandat/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/barandat/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35