اصالت معماری ایرانی اسلامی در ساخت مدارس کرمان

توجه به معماریهای اصیل ایرانی – اسلامی در ساخت بناهای آموزشی از ابعاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.

بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از سال ۱۳۹۰ و با تاکید مقام معظم رهبری، توجه به معماری‌های اصیل ایرانی و اسلامی در ساخت مدارس متناسب با اقلیم هر منطقه ازکشور و با توجه به درک فضا و معماری ایرانی اسلامی در دستور کار سازمان نوسازی مدارس قرار گرفته و نمونه‌های مناسبی از این مدارس در مناطق مختلف ساخته و به محل تحصیل دانش آموزان تبدیل شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان در گفتگو با خبرگزاری صداوسیمای کرمان با اشاره به ۱۷۰ مدرسه در حال ساخت در استان افزود: ده درصد این مدارس به سبک ایرانی اسلامی ساخته شده و قرار است ۴۰۸ کلاس درس در قالب ۵۰ مدرسه بزودی به بهره برداری برسد.

رضایی افزود: در همه ۲۳ شهرستان استان کرمان طرح‌های مدارس با الگوی ایرانی اسلامی اجرا شده و در شهرستان‌های فاریاب، ریگان، کرمان و بخش ماهان بیشترین این طر ح‌ها اجرا شده است.

صداوسیما

درباره نویسنده


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/barandat/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/barandat/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/barandat/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/barandat/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35